Klasslärare Hanna Nylund

Resurs Jenny Carlberg Karlsson & Jessica Gerebrand

Veckobrev Klass 6

VECKOBREV VECKA 22

Hej klass 6 med föräldrar!

Här kommer näst sista veckobrevet! Tre år har passerat i rasande fart och snart är det dags för klassen att bege sig ut på nya äventyr.

Igår var hela klassen till Kyrkbackskolan. Vi fick en visning av hela skolan och jag tror att de flesta tyckte det var kul att se en annan skola oavsett om man ska gå där eller inte.

På måndag är det dags för de elever som ska gå på Storå att åka dit. Schemat för vistelsen har eleverna fått hem tidigare. Päivi kommer att åka med dem till Storå. Dagen i Storå börjar där kl.9 ifall man vill gå dit direkt. Hör av er så att jag och bussisarna vet det i förväg. På eftermiddagen är det lektioner som vanligt i Löa. På kvällen tisdagen den 29/5 är det föräldramöte för er föräldrar som har barn som ska gå i Storå (eleverna fick hem information om detta förra veckan).

Bokbussen kommer onsdagen den 30 maj. Försök att ha med alla låneböcker redan på måndag.

Kommande händelser

6/6 Sveriges nationaldag och alla är lediga

12/6 Skolavslutning kl.18. Eleverna samlas 17:45 på skolan. Mer information i separat utskick.

Vecka 22 (28/5 – 1/6)

måndag:Storåskolan på förmiddagen för de som ska gå där.

tisdag:Är det fint väder ska vi till sjön på eftermiddagen. Ta med badkläder om du vill.

onsdag:Vi har hemkunskap hela dagen och gör en god trerättersmiddag. Alla slutar kl.13:30.

torsdag:

fredag:Idrott – utekläder, skor och handduk.

Ha en bra vecka! önskar Hanna, Jessica och de andra lärarna