Klasslärare Hanna Nylund

Resurs Jenny Carlberg Karlsson & Jessica Gerebrand

Veckobrev Klass 6

VECKOBREV VECKA 39 OCH 40

Hej alla elever med föräldrar!

Hoppas ni haft ett par sköna höstveckor. Under de senaste veckor har vi haft föräldramöte där 6:an sålde lite fika vilket uppskattades av både personal och föräldrar. Gott!

På föräldramötet pratade jag och Jessica kort om betyg. Titta gärna på filmen: Betyg – så funkar det (finns på youtube) de förklarar lite kring betygen idag. Vi kommer även prata om betyg och kunskapskrav på utvecklingssamtalen, så ladda upp med frågor . Vi pratade även lite om de nationella proven. Under hösten kommer vi att ha de muntliga delarna. Dessa görs vid valfria dagar under vecka 45 till vecka 50. Nationella prov har vi i ämnena svenska, matematik och engelska. Skolverket brukar komma ut med ett informationsbrev till er föräldrar i mitten av oktober. Jag skickar hem det när det kommer. Under våren har vi bestämda dagar. Dessa dagar beviljar vi inte någon ledighet (6/2, 8/2, 10/4, 12/4, 2/5, 4/5).

Vi har blivit fotade denna vecka. För er som var frånvarande så är det omfotografering på tisdag den 26 september.

Läxor

Vecka 39: geografi (läxförhör), svenska, (träna gärna på multiplikationstabellerna)

Vecka 40: biologi (prov), engelska, (träna gärna på multiplikationstabellerna)

Vecka 39 (25/9 – 29/9)

måndag:

tisdag:Omfotografering. Idrott – Cirkusträning. Ta med kläder och skor för att vara inne samt handduk.

onsdag:Elias, Lowa, Wilma, Sofie, Albin, Oliver och Alexander har hemkunskap och slutar kl.14:30. Övriga slutar 12:30 eller har läxhjälp fram till kl.13:30.

torsdag:Läxor lämnas in. OBS! Läxförhör geografi.

fredag:Bergslagsleden, Getryggen – Gillersklack, information separat utskick.

Vecka 40 (2/10 – 6/10)

måndag:Studiedag samt stängningsdag för fritids och förskolan.

tisdag:Idrott – Cirkusträning. Ta med kläder och skor för att vara inne samt handduk.

onsdag:Elevrådsmöte. Ellen, Tilde, Isac, Oscar, Viktor, Hampus och Anton har hemkunskap och slutar kl.14:30. Övriga slutar 12:30 eller har läxhjälp fram till kl.13:30.

torsdag:Idrott – Uppvisning Cirkus. Ta med kläder och skor för att vara inne samt handduk.

fredag:Läxor lämnas in. OBS! Prov i biologi

Ha en bra vecka! / Hanna, Jessica och de andra lärarna

Har ni frågor eller funderingar så hör av er: ring 070 – 5378488 eller mejla hanna.sofia@telia.com