Hej!

Välkomna tillbaka till ännu ett är här på Löa skola! En solig och varm sommar har gått mot sitt slut och vi ska äntligen få återgå till rutinerna igen. Det är ju inte vilket år som helst utan era barns sista år här hos oss i Löa. Helt galet vad fort tiden har gått!

I år kommer det att vara en del nyheter för eleverna eftersom de ska börja med betyg, nationella prov och Luciatåg bland annat. De ska ju bli skolans hjältar nu!

Exakt schema med alla ämnen utlagda kommer inom kort men här kommer elevernas sluttider:

Måndag: 14.30

Tisdag: 13:30 (läxläsning 13.30-14.30)

Onsdag: 15.00

Torsdag: 14.30

Fredag: 14.30

Här kommer några viktiga datum som kan vara bra att hålla reda på redan nu:

Studiedag och stängningsdag (både skolan och fritids är stängt): 19/9 7/12

Bokbussen: 5/9 3/10 7/11 5/12

Skolfotografering: 17/9 och 18/9 (återkommer om vilken dag som 6an ska fotas).

Det är bara ett nytt ansikte för klassen i år och det är Ingela som ska ha spanska med klassen på onsdagar och torsdagar. Övrigt nytt så ska Tomas ha idrott, Elle ska ha textilslöjd och Annette ska ha hemkunskap.

Klasslärare: Cecilia Ekmark

Resurs: Jessica Gerebrant