Klasslärare Linnéa Johansson

Veckobrev - Klass 3

Veckorev Klass 3, v.3-4

Hejsan!

Då var vi igång igen efter lovet. Vi har haft en riktigt bra start i klassen denna vecka och det är härligt att vara igång igen! 

Den här veckan har vi fått lite nya böcker i svenska (ZickZack). Vi har läst mycket och jobbat med att skapa egna texter. I matematiken har vi börjat lära oss mer om digital tid och dygnets timmar. Matteläxan denna vecka handlar om detta. Vi har också hunnit med idrott, NO och bild bland annat. På bilden pratade vi om bilder och känslor och provade på att måla till olika musikstilar.

De kommande två veckorna kommer vi att arbeta på som vanligt.

Ett tag framöver kommer vi jobba hårt på att förbereda oss inför de nationella proven i matte och svenska som kommer längre fram i vår.

Vecka 4 kommer jag att vara ledig onsdag 24/1 – fredag 26/1 för att åka på skidresa. Anna kommer att finnas i klassen som vanligt och ta över lektionerna dessa dagar. Lite olika personal på skolan kommer hjälpas åt att täcka upp så det finns en resurs i klassen. Bland annat kommer Jenny Karlsson och Kajsa Johansson (som är vår nya fritidspersonal) att hjälpa till.

Läxor: Matteläxa samt bingelläxa till veckan med inlämning fredag 19/1.

Veckan därpå kör vi en läsförståelseläxa samt matteläxa igen med inlämning fredag 26/1.

Måndag: Vanlig dag.

Tisdag: Vanlig dag.

kommer. Kom ihåg låneböcker!

Torsdag: Idrott, ombyte & handduk. Läxhjälp.

Fredag: Vanlig dag. Inlämning matteläxa samt bingelläxa.

Måndag: Vanlig dag

Tisdag: Vanlig dag.

Onsdag: Vanlig dag. (Linnéa ledig ons-fre)

Torsdag: Skridskor på idrotten. Läxhjälp med Anna.

Fredag: Vanlig dag.

Trevlig helg!