Klasslärare Linnéa Johansson

Veckobrev - Klass 3

Veckobrev Klass 3 - v.21-22

Hej på er!

Tiden flyger iväg och ytterligare två veckor har redan passerat. Skolavslutningen närmar sig med stormsteg.

Vi har två härliga veckor bakom oss. Bad i klacken, NO-tipspromenad i skogen, bowling och pizza för att fira att de nationella proven är färdiga är några saker vi hunnit med. Bowlingen och pizzan var särskilt uppskattad av eleverna och vi hade en helt fantastiskt bra dag i Kopparberg. Eleverna imponerade med flera strikes och pizzan smakade gott!

Vi arbetar just nu mest med att slutföra och göra färdigt alla projekt och i alla läroböcker inför sommarlovet. Skolavslutningssångerna övas också flitigt. Nästa vecka kommer vi med lite hjälp från trivselteamet även att ha tjejsnack/killsnack under en lektion. Tanken är att vi med utgångspunkt i elevernas egna tankar och funderingar att prata lite om pubertet och vad som händer i kroppen när man växer. Något vi tycker är viktigt att prata med barnen om i god tid då alla utvecklas olika snabbt och det kan vara bra att känna till lite mer om detta i god tid. J

Nu på måndag 21/5 är det studiedag och stängningsdag. All verksamhet är då stängd. Jag skickar med detta veckobrev hem lite mer info om övernattningen 5/6. Onsdag 30/5 kommer bokbussen sista gången innan sommarlovet. Kom ihåg att ta med böcker som finns hemma! Passar också på att påminna om att det är utearbetsdag på skolan nu på lördag 19/5.

Läxor: Rättstavningsläxa kommer hem idag, läxförhör fredag 25/5.

Veckan därpå kommer en matteläxa och en läsläxa med hem, inlämning fredag 1/6.

Måndag: Studiedag och stängningsdag. All verksamhet stängd.

Tisdag: Vanlig dag.

Onsdag: Vanlig dag.

Torsdag: Idrott inne. Ombyte, handduk. Läxhjälp.

Fredag: Vanlig dag. Läxförhör stavningsläxan.

Måndag: Vanlig dag.

Tisdag: Vanlig dag.

Onsdag: Bokbussen kommer sista gången. Kom ihåg bussen!

Torsdag: Idrott ute. Ombyte, handduk. Bra skor. Läxhjälp.

Fredag: Vanlig dag. Inlämning matteläxa och läsläxa.

Ha en bra helg! Vi hoppas på mer av det underbara vårvädret!

Hälsningar, Linnéa & Anna.

Viktiga datum att komma ihåg:

Tisdag 8/5 - Fritidshemmens dag (Klass 3 slutar 12.30)

Onsdag 9/5 - Bad i Klacken

Lördag 19/5 - utearbetsdag för föräldrar/vårdnadshavare