Klasslärare: Elin Johansson

Veckobrev Klass 2

Veckobrev klass 2

Hej!

Sista veckobrev för årskurs 2... Det känns konstigt att det redan är dags för sommarlovet. Vi har haft ett högt arbetstempo och inte riktigt hunnit förbereda oss för detta 🙂

Badutflykten gick strålande!

I morgon fredag är det dags för år 6 att utmana personalen i den traditionella brännbollsmatchen, övriga klasser är hejaklack.

På tisdag 12/6 slutar eleverna tidigare. Klass F-3 slutar 11.30 och börjar bussas hem då. Vi tar tacksamt emot hjälp med hämtning den dagen. Meddela mig och busschaufför. 🙂

*F-3 äter lunch kl. 11.00 och slutar 11.30.

* Fritids öppnar kl. 11.00 och tar emot fritidsbarnen och de äter lunch kl. 12.00.

På kvällen 12/6 samlas elever och personal kl. 17.45 vid skolan för att sedan gå till bygdegården. Efter programmet samlas klass 2 för önska varandra en glad sommar. Vi kommer att ha bestämt en plats för detta.

På måndag 11/6 kommer vi att "sommarstäda" klassrum och bänkar. Skicka med en väska eller hållbar påse.

Våran Alicia kommer att sluta hos oss pga flytt. Vi kommer att sakna henne massor!!!

Ta gärna en titt i kapprummet. Det hänger kvar kläder som inte är aktuella längre ex fodrade galonställ.

Styrelsen för Löa skola ekonomisk förening har årsstämma onsdag 13/6 kl. 18.00 i skolan. Kom gärna och visa ditt intresse och engagemang för skolan och Trollebo 🙂

Schemaläggningen är i fullgång, allt är inte klart ännu så sluttider mm återkommer jag med i augusti. Nytt för klassen kommer att vara ämnet slöjd och de nationella provet som sker under vårterminen.

Tillsist vill vi tacka för ett mycket gott samarbete under läsåret och vi ser framemot nästa läsår!

/Somriga hälsningar från alla vuxna i klassen

Viktiga datum:

11/6: Påse/väska. Gärna extra frukt/macka.

12/6: Träning vid scenen för alla klasser på fm. Eleverna slutar tidigare. Skolavslutning kl. 18, samling kl. 17.45.

13/6: Årsstämma kl. 18.00

______________________________________________________________________________________