Klasslärare Heléne Stuxgren(Maria föräldraledig)

Resurs Josefin Stridälv

Veckobrev klass 1

Veckobrev v.20-21

v. 20

måndag -  vanlig skoldag.

tisdag  –  utflykt till Kvinnersta. OBS! se bifogat dokument för mer information.

onsdag –  vanlig skoldag

torsdag –  vanlig skoldag. Den här veckan är det teori på idrotten,

så inget ombyte behövs.. Ev läxläsning.

fredag  –   vanlig skoldag. Läsläxa in och matteläxa hem.

v. 21

måndag – vanlig skoldag

tisdag – Vi går till skogen. Liten matsäck/fika kan medtagas, (ej godis och läsk) frukt kommer att finnas.

onsdag  – vanlig skoldag.

torsdag – vanlig skoldag.

fredag – vanlig skoldag.

Viktiga datum:

19/5: arbetsdag utomhus, mer info kommer.  21/5: studie- och stängningsdag, allt verksamhet är stängd.  6/6: röd dag, all verksamhet är stängd.  12/6: skolavslutning kl. 18.

Övrig information:

* Nu är det klart att Maria. S kommer tillbaka och jobbar litegrann i klassen till hösten. Hon kommer jobba i klassen de dagar jag är och studerar på universitetet eller har VFU (verksamhets förlagd utbildning). Det känns jättebra :)

* Det har upptäckts några fall av springmask på skolan.

Trevlig helg önskar vi vuxna i klass 1

Mvh Heléne Stuxgren

helene68skola@gmail.com

Kvinnerstadagen för F och 1, 15/5 2018!

Vi åker direkt när alla bussar har kommit in, skulle tro senast 8,45. Alla behöver ha med sig sin egen bilkudde eftersom vi åker i våra, samt föräldrarnas bilar. Liten matsäck kan vara gott att ha med. Speciellt viktigt är att ta med något att dricka. Skolan bjuder alla på lunch korv, bröd och festis, även till er vuxna och ev. syskon.

Vi är många vuxna som följer med denna dag och det är vi speciellt tacksamma för. Detta gör att vi kan dela på oss och barnen hinner få ut så mycket som möjligt av dagen. Ni vuxna kommer att få ”ansvara” för ert/era barn samt de barn ni körde i er bil. Vilket/vilka barn det blir får ni veta på tisdag.

Ser det ut att bli regn så skicka med regnkläder i ryggsäcken. (Finns regnkläderna i paviljongen/skolan packar vi kläderna). Det kan även vara bra att lägga i ett par extra byxor i ryggsäcken. Vi kommer att ställa ryggsäckarna vid en samlingsplats (grillplatsen) så att vi inte behöver bära runt på dom under dagen.

Vi vill att alla kommer till denna samlingsplats innan vi delar upp oss för dagen. Då bestämmer vi även vilken tid vi träffas och äter.

Byter lite telefonnummer och ger allmän info om dagen.

Dagen avslutas kl 13:00 så det betyder att vi kommer hem senare. Vet inte riktigt när vi är hemma.

De barn som bor efter vägen släpper vi av på hemvägen.

De barn som ska vara på fritids släpps naturligtvis av där.

Fyll i bifogad lapp ang. detta och skicka med på måndag 14/5.

Behöver ni nå oss så ring på Annettes mobil 070-5785696, Helene 072-5146105

Vi ser fram emot en fantastiskt rolig dag tillsammans med er alla barn och föräldrar! Hälsningar personalen!