Veckobrev. 24

Förskoleklassen

Här kommer terminens sista veckobrev. Känns inte som det var så länge sedan vi sågs i början av augusti. Vi hoppas och tror att alla är redo för att ta klivet in i ettan efter sommarlovet. Även om vi inte riktigt är redo att lämna över dessa godingar.

Fröken Linnea har varit med oss en heldag och bekantat sig så mycket som möjligt med era barn. Hon ser fram emot att ta över efter oss.

Tisdagen tillbringade vi på lekplatsen i Guldsmedshyttan. Denna gång var det ganska kallt och blåsigt men vi hade det riktigt roligt ändå.

I torsdags var vi hem till mig (Annette). Då tittade/klappade vi får och kycklingar. Vi passade även på att leka och fika.

De få stunder som vi har varit på plats inne i paviljongen har vi lekt och gjort klart grejer som ligger i bänkarna.

Fredagen avslutades med brännbollsmatch. Detta år vann lärarna över eleverna. Vi satt som publik och tittade samt hejade.

Finns det någon som vill ta del av våra foton under året som gått så får ni inte glömma att skicka med att Usb-minne på minst 2GB snarast.

vecka:24

Måndag : Vi städar ur våra bänkar och lådor med extra kläder. Skicka med minst en papp/plastpåse och ryggan så fyller vi dessa med saker som ska med hem.

Tisdag : Genrep vid lokalen inför kvällen. Vi slutar redan 11:30.

På kvällen samlas vi alla vid skolan 17:45. Därifrån går vi sedan i kortege till lokalen där ni anhöriga väntar på oss. Vi ansvarar för era barn tills programmet är slut därefter tar ni över. Vi sjunger två sånger sedan är det övriga elevers tur att framföra sina sånger. När allt är slut sitter vi kvar på våra platser som är längst fram och väntar på er. Vi vill då lite snabbt önska alla en skön sommar. Därefter är det sommarlov!!!

Onsdag : Kompensationsdag för avslutningskvällen. Alla lediga, Fritids är öppet som vanligt

Torsdag : Sommarlov!

Fredag : Sommarlov!

Ha ett bra sommarlov!!!

Förskoleklassen

Förskoleklassen huserar i en egen byggnad som kallas Paviljongen. Här har de kapprum, klassrum och två lekrum.

Klasslärare Annette Alexandre

Mikael Evensson