Klasslärare Hanna Nylund

Resurs Anna Bornström

Veckobrev Klass 5

Hej!

Denna vecka har utvecklingssamtalen startat. För er som inte önskat tider gör det gärna så snart som möjligt.

I veckan var en aktiv skola här och föreläste om ämnet att vara nätsmart. Det var en mycket bra föreläsning som jag tror uppskattades av eleverna. Den tog upp de mindre bra sidorna med nätet och att man bör vara försiktig med vad man delar med sig både vad det gäller bild och text. Föreläsaren pratade även om att man ska vara aktsam med möten på nätet då man aldrig kan vara säker på vem någon är. Jag hoppas även att föreläsningen på kvällen som ni hade möjlighet att gå på var lika bra.

Läxor till v.42

Läxor till v.43

Inte bestämt i skrivande stund. Skickar information på mejlen.

Vecka 42 (14/10 – 18/10)

Måndag:

Tisdag: Idrott, Redskap/stationer– Kläder och skor för att vara inomhus + handduk.

Onsdag: Elevråd

Torsdag:

Fredag: Läxorna lämnas in.

Vecka 43 (21/10 – 25/10) Internationella veckan med lite olika inslag varje dag

Måndag:

Tisdag: Idrott, Internationella lekar och discofeeling– Kläder och skor för att vara inomhus + handduk.

Onsdag:

Torsdag: FN-dagen uppmärksammas. Arbete i stationer med åk 4 och 6.

Fredag: Läxor lämnas in.

Vecka 44 (28/10 – 1/11)