Klasslärare Hanna Nylund

Veckobrev Klass 5

Veckobrev inför vecka 34 och 35

Hej!

Varmt välkomna tillbaka till ett nytt läsår på Löa skola! Klassen har utökats med fyra elever; Ida, Linus, Oscar och Max! Vi önskar er extra välkomna till vår fantastiska klass.

Personalen runt klassen är till största del sig lik från förra terminen. Jag, Hanna är klasslärare och undervisar i matematik, fysik, kemi, biologi och teknik. Jag kommer även att vara med på en lektion i svenska samt ha bild. Jessica fortsätter att ha geografi, historia, religion, samhällskunskap och träslöjd. Sofia tar även fortsättningsvis hand om svenska, Cicci engelska och Maria idrott. I skrivande stund är det inte riktigt klart vem som ska ta hand om musik och syslöjd. Självklart är bästa Anna kvar med klassen och kommer även i år att ta hand om läxhjälpen som kommer att vara på torsdagar mellan 12:45 – 13:45.

Till att börja med kommer vi att både mejla och skicka hem veckobreven i pappersform. Vill man nå mig kan man ringa/sms:a på 070 537 84 88 eller mejla på hanna.nylund@loakola.se . Självklart går det bra att ringa till skolan också för att få tag på mig, 0580 300 95.

Jag skickar hem schema så fort det är helt klart. Sluttiderna kommer att se ut på följande sätt:

Måndag: 14:45

Tisdag: 14:45

Onsdag: 14:45

Torsdag: 12:45, läxhjälp 13:45

Fredag: 13:45

Idrotten är tisdag morgon kl.8:30-10.

Läxor

Inga läxor för eleverna. Första läxan blir tidigast till vecka 36.

OBS! Läxa till er föräldrar J

Ni föräldrar får i läxa att svara på mitt mejl med veckobrevet så att jag vet att jag har rätt mejladress alternativt om ni inte får något mejl skickar ni mig er mejladress.

Vecka 34 (19/8 – 23/8)

Måndag: Sommarlov

Tisdag: Skolstart. Vi samlas ute kl.8:30

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Vecka 35 (26/8 -30/8)

Måndag:

Tisdag: Idrott – friidrott. Ta med kläder för utomhusaktivitet samt handduk.

Onsdag: Kuratorn finns på plats på förmiddagen.

Torsdag: Bokbussen. Ta med låneböcker i fall du lånat något över sommaren.

Fredag: Läxor lämnas ut till vecka 36.

Vi ser framemot ett roligt och lärorikt läsår med era fantastiska barn! /

Hanna, Anna samt övrig personal på Löa skola