Klasslärare: Linnea Johansson

Resurs: Elle Wahlberg

Veckobrev v.24 - Klass 1

Hej på er!
Då var det dags för det sista veckobrevet för detta läsår. Sommarlovet väntar runt hörnet och jösses vad fort det har gått! Men man säger ju att tiden går fort när man har roligt och det måste jag säga att vi verkligen har haft. Jag är så tacksam att jag får möjligheten att arbeta med era fantastiska barn varje dag. Det är verkligen en ära att få vara en del av deras vardag och utveckling.

Den här veckan har vi fortsatt som tidigare med att göra klart och avsluta böcker och arbeten. I tisdags hade vi en liten avslutning i skogen då det var sista skogsutflykten för denna termin. Elle hade fixat saft och lite fika och vi lekte lite olika lekar tillsammans. Vädret var härligt och det blev en toppenförmiddag! Både förra onsdagen och denna onsdagen hade hela skolan ”skolgårdsdsico” på förmiddagsrasten tillsammans. Mycket uppskattat av många elever. J

Nästa vecka är vårterminens sista skolvecka. På måndagen är det dags för den årliga brännbollsmatchen mellan skolans sexor och lärarna. De yngre klasserna är med som publik och hejar på. På tisdagförmiddag planerar vi att gå till badstranden vid Norrsjön här i Löa. Lite lekar och andra aktiviteter hade vi tänkt oss och de som vill får bada. Vi hoppas att det varma vädret håller i sig. Skulle det visa sig att vädret inte är på vår sida hittar vi på någon annan mer passande aktivitet inne eller ute. Sista dagen, torsdag 13/6 slutar eleverna tidigare. De barn som ska vara på fritids går dit kl.11 och äter sedan lunch med fritids. De barn som ska direkt hem efter skolan med buss eller blir hämtade äter lunch kl. 11 och slutar sedan kl 11.30. Vi är tacksamma om de föräldrar som har möjlighet hämtar sina barn vid skoldagens slut denna dag, för att underlätta för våra busschaufförer. Skolavslutningen äger sedan rum vid bygdegården kl. 18.00. Alla elever samlas vid skolan kl. 17.45 för att sedan gemensamt tåga bort till lokalen. Mer info finns på separat lapp. Efter framträdandena samlas vi klassvis för att önska glad sommar. Klass 1 samlas vid ingången till omklädningsrummet på bygdegårdens ena kortsida. (Eleverna vet vart det är.)

v.24
Måndag: Vanlig dag. Brännbollsmatch lärare mot 6:an. Grupp 2 slutar 13.30.
Tisdag: Utflykt till badplatsen i Löa. Medtag badkläder/handduk. Grupp 1 slutar 13.30.
Onsdag: Vanlig dag.
Torsdag: Sista dagen. Sluttid kl. 11.30. Skolavslutning kl. 18.00 (Samling 17.45).
Fredag: SOMMARLOV

Slutligen vill jag och Elle säga stort tack för detta läsår!
Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med klassen till hösten.
Skolstarten är tisdag den 20/8 kl. 08.30! Vi ses då!

Trevlig sommar! Ha ett skönt sommarlov!'

Hälsningar, Linnéa & Elle